Maak je keuze

Brasserie de bosuil

Heeft u zin om gezellig te komen borrelen of lekker te komen eten? Reserveer dan uw plekje! Reserveren is mogelijk vanaf 1 dag van te voren tot 1 uur voor aanvang.. Zien we jullie bij de brasserie?

Escape box: De gouden kist van Jens van Vliet

Jens van Vliet heeft een gouden kist gevonden en onze hulp nodig deze te openen! Zijn jullie goed in het oplossen van puzzels en het kraken van codes? Huur dan de escape-box en ga samen met het gezin de uitdaging aan!

Tafel reserveren skik

Zin om gezellig te komen eten in Skik? Reserveer dan snel een tafel! Reserveren is mogelijk vanaf 1 dag van te voren. Zien we jullie in Skik?

Bowlen

Bowlen is nog steeds één van de gezelligste uitjes. Bowlen bij Skik is een uitje die jullie niet zomaar zullen vergeten. In de kelder van Indoor Speeltuin Skik zijn vier bowlingbanen aangelegd. Alle bowlingbanen zijn voorzien van lichteffecten, digitale puntentelling en kinderbumpers. Hierdoor kunnen zowel jong en oud bij ons bowlen. Wie gooit er bij jullie als eerste een strike en wie scoort de meeste punten op deze flitsende bowlingbaan?

Broodjes bestellen

Heeft u zin in oven heerlijke broodjes? Deze kunt u hier tot 7.00 uur 's ochtends bestellen voor dezelfde dag.
Vervolgens kunt u ze vanaf 9.00u ophalen bij de supermarkt. Indien de supermarkt gesloten is kunt u het ophalen bij de receptie.
Alvast eet smakelijk!

LET OP: alleen betaalde bestellingen worden voor u klaar gemaakt.

Pizza bestellen

Tussen 17.00u en 20.00u is het mogelijk om via de app te bestellen. Bestellingen kunnen worden doorgegeven tot uiterlijk een half uur van te voren en op de afgesproken tijd in Skik afgehaald worden.


Let op: alleen betaalde bestellingen worden voor u klaar gemaakt.

Patat en snacks

Tussen 17.00u en 20.00u is het mogelijk om via de app te bestellen. Bestellingen kunnen worden doorgegeven tot uiterlijk een half uur van te voren en op de afgesproken tijd bij de Rappehap afgehaald worden. Indien de Rappehap gesloten is, kunt u de bestelling in Skik afhalen.

Let op: alleen betaalde bestellingen worden voor u klaar gemaakt.

Fietsverhuur

Wie houdt van rust en ruimte, prachtig natuurschoon, heidevelden, bossen en lekker buiten actief bezig zijn, gaat fietsen in Drenthe. In de omgeving van Witterzomer zijn vele mooie dorpjes en stadjes om te bezichtigen. Witterzomer verhuurt onder andere dames- en herenfietsen, elektrische fietsen (hoogseizoen) en kinderfietsen.

Voor de echte actievelingen die van een uitdaging houden verhuren we ATB fietsen. Vlakbij ons park ligt een prachtige ATB route met veel hoogte verschil en single tracks!

Nieuw in ons aanbod: ouder-en kindtandems en tandems!

Bij de receptie zijn een aantal mooie gratis (fietsknooppunten) fietsroutes verkrijgbaar, zodat u optimaal kunt genieten van het Drentse landschap.